Sivut

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Helsinkiih

Moro kaikki! Jos ihmettelette että miks vlogia ei ole tullu taas hirmu pitkään aikaan, olen ollu täällä mummolassa, ja täällä on huono netti, joten jo kuvien lataaminen blogiin kestää ikuisuuden - puhumattakaan siitä jos alkaisin ladata videoita youtubeen. Oon ollu viime viikonlopun serkkujen luona helsingissä ja siellä tehtiin kaikkea kivaa, esim. shoppailtiin ja käytiin lintsillä, yms. Saatiin myös elää melko ekologisesti, koska serkkuni on sellainen hirmuekoaja että respect hänelle. :)
Tehtiin ekologista ''gourmet''-ruokaa, jossa oli mm. paistettua kesäkurpitsaa ja halloumi-juustoa, papuja, yms. Me tehtiin myös itse mysliä. Oli tosi kivaa! Ostelin kaupungilta kaikenlaista, ja nyt on siis kaikki säästämäni kesärahat kulutettu.... :D Ostin myös SLAYER - bändipaidan, jonka olen halunnut jo kauan! Lintsillä kävin Ukossa- asia jota en koskaan uskonut tekeväni, kun jo pelkkä raketti ja kieputin tuntuu mahdottomalta. What's done is done! Oli kyllä tosi mahtava tunne kun roikkui Helsingin yläpuolella ylös alaisin! Helsingissähän oli Musen keikka, jonne olisin ehdottomasti halunnut mennä, mutta tottakai sain tietää niiden keikasta aivan liian myöhään.... Noh, toisen kerran sitten!
Ei kai siinä muuta, nauttikaahan kuvista!













1 kommentti:

  1. ihana blogi jään ehottomasti seurailemaan ja tilasin kanavasi tubessa! rakastuin sun vlogeihis ensisilmäyksellä ja wää! <3

    mun blogii saa kans käydä stalkkailee :) ;

    tiittarikuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista